fbpx
Cloud
Afterschool bucuresti sector 4

Img

HiCarla. O poveste de familie

Orice poveste incepe cu a fost odata, la noi totul a inceput cu Carla, cu dragostea si echilibrul pe care ne-am dorit sa il cream in jurul ei.
Credem cu tarie in cateva principii de baza: liberul arbitru, integritatea actului educational, respectul reciproc, echilibrul si atmosfera de familie.

Img

Copii sănătoși. Copii voioși

O alimentație sănătoasă are multe beneficii pentru copii:
Reglarea energiei.
Îmbunătățirea performanței intelectuale.
Reglerea emoțiilor și dispoziției.
Menținerea unei greutăți sănătoase.
Prevenirea afecțiunilor de sănătate fizică și mentală.

Img

Puterea atenției pozitive

Atenție pozitivă înseamnă pur și simplu „a prinde copilul în timp ce face ceva pozitiv”, indiferent dacă este vorba de un comportament sau de o sarcină. Acest lucru ar putea include: curățarea jucăriilor, colaborarea frumoasă cu frații sau colegii lor, folosirea cuvintelor „mulțumesc”, “te rog frumos”, așteptarea cu răbdare, efectuarea temelor cu atentie, alegerea hainelor pentru școală etc.

Img

Beneficiile dansului

Organizația Națională de Educație a Dansului (NDEO) spune că „Dansul implică o gamă mai mare de mișcare, coordonare, forță și rezistență decât majoritatea celorlalte activități fizice.”
Încep prin mișcări simple, apoi din ce în ce mai complexe, ajungand să experimentează cu coreografii diverse și deoarece își mișcă întreg corpul, se dezvoltă pe mai multe planuri