Img
HiCarla. O poveste de familie

Orice poveste incepe cu a fost odata, la noi totul a inceput cu Carla, cu dragostea si echilibrul pe care ne-am dorit sa il cream in jurul ei. Suntem o familie calda, care iubeste sa creasca impreuna, sa invete, sa experimenteze, sa petreaca timp de calitate si sa daruiasca afectiune. Familia noastra ii include pe Liana si Catalin, Carla, pe prietenii ei: un bulldog francez, un iepuras olandez si un motan maidanez.

De la bun inceput, Carla a fost centrul de gravitatie al universului nostru. Perspectivele asupra vietii s-au adaptat si preocuparile noastre pentru cele mai bune metode de a creste un copil independent, puternic si frumos la trup, minte si suflet, au devenit prioritare.

Ca parinti, suntem mereu inconjurati de griji, de indoieli, de cautari. Vrem sa le fie cat mai bine copiilor nostri. Ca urmare, in ultimii 7 ani, am reusit sa conturam un mod de viata, un univers echilibrat care sa ofere baza pentru a fi independenta, prezenta, constienta de ceea ce isi doreste si de ceea ce simte. Carla este un copil extraordinar de afectuos, matur, empatic, sensibil si puternic, iubitoare de prieteni, povesti, muzica si dans, care isi face lectiile cu placere si care are propriile opinii.

Se spune ca pentru a creste un copil, este nevoie de un sat.

Inspirati de bunica Elena, care este invatator de peste 30 de ani, cu rezultate foarte bune, ne-am dat seama ca este nevoie nu doar de un sat ci de profesionisti avizati. Ca urmare am creat o comunitate in jurul nostru de educatori, invatatori, pediatri, nutritionisti si psihologi, am strans o multitudine de resurse si informatii educationale, pentru a pentru a putea raspunde cat mai bine la nevoile Carlei si pentru a putea sa o formam in siguranta, intr-un mediu inclusiv si primitor.

Asa a aparut ideea unui after-class, bazandu-ne pe toata aceasta comunitate si know-how acumulate, pe experienta noastra si pe dorinta de impartasi aceasta experienta.

Ca urmare, a aparut HiCarla un after-class ca o familie, plin de iubire si grija pentru copii, plin de atentie pentru nevoile si dorintele lor.

Credem cu tarie in cateva principii de baza: liberul arbitru, integritatea actului educational, respectul reciproc, echilibrul si atmosfera de familie.

Vă îmbrățișăm și vă așteptăm la joacă serioasă

Carla și părinții 🙂

img