fbpx
Cloud

Parteneriate cu familii

Informații pentru părinți

Relațiile de parteneriat stabilite cu dumneavoastră înseamnă că putem împărtăși informații pozitiv și eficient pentru a sprijini copiii cât mai mult posibil.

 • img
  img
  Comunicare

  Comunicarea deschisă între părinți și pedagogi este fundamentul unui partneriat pe care ni-l dorim cu toții în educarea micuților. Cu toții ne propunem să aflăm lucrurile importante pentru dvs, ca părinte, pentru copii și încurajăm permanenta învățare și feedback pentru a putea include informațiile de la dvs și a le include atunci când facem planul de activități.

 • img
  img
  Informații medicale

  Pentru o mai bună evidență a sănătății copiilor, vă rugăm să ne prezentați o copie a carnetului de vaccinuri și o adeverință de la medicul de familie. Luăm toate măsurile pentru a menține buna sănătate a copilului dvs. În cazul în care apar situații medicale ce necesită intervenție, vă vom contacta urgent și vom acorda asistență conform acordului dvs.

 • img
  img
  Îmbrăcăminte

  Nu ne e teamă de vreme, de culori sau de lut. Vă rugăm să pregătiți haine de schimb pentru atelierele care presupun explorare în natură sau materiale de artă, activități sportive etc., conform instrucțiunilor profesorului/ profesoarei.

 • img
  img
  Program

  Orele de funcționare sunt 12.00 - 20.00. Preluarea copiilor se va face la încheierea intervalului agreat, cu rugămintea ca acest program să fie respectat pentru a nu se suprapune activitățile cu ale altor copii sau părinți.

Resurse părinți

Câteva idei ca să înțelegem comportamentul copiilor

Practici recomandate

Copiii învață rapid cum să se comporte atunci când primesc îndrumări pozitive și consecvente. Mai precis, acordăm extra-atenție pentru comportament pozitiv, mai degrabă decât să ne folosim de consecințe.

img

Practici încurajate

 • Ascultare activă. Ascultăm ca să înțelegem, să putem oferi suport si înțelegere
 • Validare verbală și gestuală, pozitivă pentru un comportament adecvat, redirecționarea unui comportament inadecvat
 • Respectarea promisiunilor este unul dintre punctele noastre forte. Considerăm ca respectul reciproc, atât între copii si pedagogi, cât și între copii, reprezintă fundamentul unei evoluții sănătoase
 • Posibilitatea de a alege împreună cu argumentele pentru fiecare tip de alegere, reprezinta un punct de temelie în comportamentul unui copil independent
img